De hoogte in met de Speed XXL tijdens carnavalskermis

De hoogte in met de Speed XXL tijdens carnavalskermis

De carnavalsfoor staat dit jaar terug garant voor heel wat amusement bij groot en klein tijdens het carnavalsweekend. Nieuw dit jaar is de 45 meter hoge Speed XXL.

Deze zwiert je aan een snelheid van 130 km/uur de lucht in. De Speed XXL zal hoog boven het kermisterrein uitsteken en met zijn duizenden lichtjes van ver in de omtrek zichtbaar zijn.

Alle attracties openen vrijdag 16 februari vanaf 16 uur. De opbouw ervan start donderdagochtend 15 februari. Tot dinsdagavond 20 februari is het vijf dagen zwaaien en zwieren op de Graanmarkt, het Twijndersplein en aan de Oude Kaai.

Er zullen 45 attracties staan opgesteld: onder andere het Funhouse Ibiza met gegarandeerd plezier voor jong en oud, maar ook de supersnelle Speed Surf en de overkop draaiende Shaker Party. De Body Shaker en Coco Bongo zorgen ongetwijfeld voor kriebels in de buik.

Natuurlijk zijn ook de kindermolens, lunaparken, visspelen, schiet-, basket- en paardenkoerskramen van de partij. En zonder de botsauto’s geen echte kermis uiteraard.

Hongertje? Dan kun je terecht aan de talrijke eetkramen voor lekkere frieten, oliebollen, pitta, escargots, gedroogde haring of pizza en pasta.

Kijk alvast uit naar de Wettelgazjét waar je kortingsbons kan knippen voor de attracties, dit in samenwerking met carnavalsradio ENKAAVEE. Deze wordt vanaf komend weekend huis aan huis verdeeld.

2560 1680 Carnaval Ninove