header-koninklijke-karnavalraad_003.png

Welkom op de Carnavalsite van Ninove

Karnavalraad doet oproep naar Ninoofse carnavalisten ( carnaval 2021)

De Koninklijke Karnavalraad roept op, met een typische Ninoofse banner, om de opgelegde regels rond het coronavirus te respecteren.

Carnavalisten zijn actieve personen die een gans jaar lang de baan op gaan. Eetfestijnen, vergaderingen, gezellig iets gaan drinken met de groepsleden, werken aan kostuums en praalwagens of samen op stap naar één of ander evenement.

Maar op dit moment ligt alles stil, en worden inspanningen gevraagd door de overheid om erger te voorkomen. Daarom de oproep van de Karnavalraad om ieder apart de aanbevelingen goed op te volgen om er allemaal samen sterker uit te komen. Hou ook rekening met jullie vrienden, geburen en de ganse familie. Ook zij hebben recht op je bescherming en medevoelen.

Waar je kan, hou rekening met onze lokale middenstand. Zij die de toelating hebben, doen al het mogelijke om je van het nodige te voorzien.

En als dit alles voorbij is, zullen deze mensen, dikwijls ook de sponsors van onze carnavalsverenigingen, ons meer dan nodig hebben.

Deze oproep naar alle Ninovieters, en ver daarbuiten, wordt gemaakt met een typisch Ninoofse banner, met, hoe kon het ook anders voor wettelkrabbers, wettelen, en de tekst in het Ninoofse dialect,

 ‘Blijf in au kot’.

Scroll naar top