Mister/Misses Nienof verkiezing

Mister/Misses Nienof verkiezing

Beste carnavalist

Stilaan beginnen jullie de handen uit de mouwen te steken en te bouwen aan de mooiste activiteit in deze stad: Carnaval. 

Vorig jaar heeft de VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove één van zijn oude activiteiten opnieuw leven ingeblazen: De Mister/Misses Nienof verkiezing. Na een spannende strijd werd Joris Van Laethem (Van ’t Alverdrau Donker) uitgeroepen als winnaar van de avond en mag hij de prachtige titel van Mister Nienof 2023 dragen.

Wij nodigen jullie uit om ook dit jaar massaal aanwezig te zijn, maar natuurlijk ook om deel te nemen aan dit event. Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 9 december 2023, in de zaal van de Roosevelt. Wij heten jullie welkom vanaf 19u30, de show start om 20u00.

Hieronder alle informatie voor deelname:

  • Inschrijven kan door een motivatievideo op te sturen naar koninklijkekarnavalraad@gmail.com.
  • Inschrijven kan wanneer je actief bent in het Ninoofse carnavalsgebeuren of wanneer je een hechte band hebt met Carnaval Ninove.
  • De deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn en mogen de leeftijd van 111 jaar niet overschrijden.
  • Inschrijven kan tot en met 18 november 2023. Na deze datum zullen er geen inschrijvingen meer aangenomen worden.
  • Uit alle inzendingen zal een selectie gemaakt worden. De geselecteerde deelnemers zullen hiervan tijdig op de hoogte gebracht worden.

Net zoals vorig jaar krijgt de winnaar van de verkiezing een prachtig lint, eeuwige roem en een uitnodiging om samen met een plus one naar het Diner van De Prinsj te komen. 

Hopelijk tot dan!

Alaaf, Alaaf, Alaaf

VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove

1640 924 Carnaval Ninove