Reclamestoet

Op zondag 18 februari 2024 zijn we toe aan de 64ste editie van de Ninoofse Carnavalstoet “DE ROZE ZONDAGSTREIN”.

Zoals ieder jaar komt een massa mensen uit uw omgeving onze carnavalstoet bekijken. Wij rekenen graag op uw medewerking om de publiciteitskaravaan opnieuw tot een succes te brengen. Dankzij deze steun leeft Carnaval Ninove.

Bij vragen of onduidelijkheden kan u ons steeds bereiken via onderstaande contactgegevens:

Brent: 0483/74.07.95

Jellen: 0492/80.26.44

E-mail: koninklijkekarnavalraad@gmail.com

Reglementering

Op vraag van de politie is kennisgeving van naam en GSM-nummer van de verantwoordelijke tijdens de publiciteitskaravaan verplicht.

Het is mogelijk dat er een alcoholcontrole plaatsvindt voor/tijdens/na de stoet.

Tijdens de vorming en tijdens de stoet is het uitdrukkelijk verboden om dranken uit glas te nuttigen. Blikken en PET flesjes zijn toegelaten, deze dienen in een zelf voorziene vuilzak te belanden.

Op bevel van de Parketmagistraat is het verboden snoep, of om het even welk goed, uit te werpen van om het even welk voertuig in de publiciteitskaravaan. De verdeling van deze goederen is wel toegestaan wanneer de personen naast het voertuig lopen. Deze maatregel dient enkel en alleen om de veiligheid van de massa te blijven garanderen.

Deelname met lastdieren aan de carnavalstoet of publiciteitskaravaan is bij gemeentelijk besluit verboden.

Het gebruik van quads, motors, bromfietsen en gemotoriseerde driewielers zijn verboden.

Stroomgroepen mogen tijdens de publiciteitskaravaan niet bijgevuld worden.

Politieke partijen of strekkingen of afgeleiden hiervan zijn niet toegestaan in de reclamestoet.

Tijdens de reclamestoet is het uitdrukkelijk verboden om gaten te trekken.

Wanneer het voertuig niet is ingeschreven bij de organisatie van de VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove voor het gebruik van een geluidsinstallatie, zal de deelnemer of de deelnemende firma verantwoordelijk wordt gesteld voor de publicitaire doeleinden van dergelijke toestellen ten aanzien van UNISONO (sabam).

VZW De Koninklijke Karnavalraad Ninove kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen.

De maximale hoogte van een voertuig mag maximaal 4m20 zijn.

De publiciteitskaravaan zal vertrekken te MEERBEKE (Boudewijnlaan). Alle deelnemers dienen zich aan te melden om 9:30 voor de vorming van de publiciteitskaravaan. De start van de stoet is om 12:00.

Per inschrijving kan er slechts reclame gemaakt worden voor één firma.

Indien dit reglement niet wordt nageleefd is VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove gemachtigd om deelnemers uit de reclamestoet te verwijderen.

Inschrijven is mogelijk tot: 09-02-2024 (dit is tevens de uiterlijke betaaltermijn). Het deelnamebewijs met kostenvermelding, de juiste gegevens in verband met volgnummer en reisweg worden U, na ontvangst van het inschrijvingsformulier, in de laatste week voorafgaand aan de stoet ter beschikking gesteld.

De betaling dient te gebeuren op het volgende rekeningnummer: BE54 9793 3727 8297. VZW De Koninklijke Karnavalraad behoud zich het recht deelname tot de reclamestoet te weigeren indien het inschrijivngsgeld niet is betaald.

Prijzen

60

1 auto

95

Vrachtwagen
lichte of zware vracht

240

4 auto's + 1 auto gratis

UNISONO + billijke vergoeding: 40,50€ (incl. btw)

Inschrijven

    Naam en voornaam Straat en huisnummer Postcode en gemeente Emailadres GSM nummer Naam bedrijf Ondernemingsnummer Naam Verantwoordelijke tijdens reclamestoet GSM nummer verantwoordelijke Aantal personenwagens Aantal vrachtwagens Totale aantal meters Sabam gewenst? (muziek maken)